Barbie baba keresés

2010. augusztus 1., vasárnap

Nicki Minaj - It's Barbie, Bitch!!!


Onika Maraj, ismertebb nevén Nicki Minaj, egy amerikai rapper, aki 2009. augusztusában szerződött le a Lil Wayne által alapított Young Money Entertainment-hez, megjelentetett 3 mixtape-et, debütáló stúdióalbuma pedig 2010. november 23-án fog megjelenni.

Nicki Minaj Trinidad-ban született 1984-ben. Öt évet élt itt nagymamájával. Afro-trinidadi és indo-trinidadi szülők gyermeke. 5 évesen költözött a New York-i Queens-be. Apja alkohol és drogfüggő volt. Egyszer, kölönféle szerek hatása alatt, megpróbálta megölni az anyját, aminek következménye az lett, hogy kigyulladt a házuk. Nicki azt nyilitkozta, hogy nagyon nehéz gyerekkora volt, de a zene segített rajta. Művészeti középiskolában tanult, ahol dráma tagozatra járt, közben a bronx-i Red Lobster étteremben is dolgozott.

Karrierje 2004-ben kezdődött, ekkor különböző New York-i rapperek háttérvokálosa volt. 2007-ben szerepelt a "The Come Up DVD Cash Money Edition"-on. Ekkor kezdte felvenni a kapcsolatot Lil Wayne-el. A 2008-as Sucka Free mixtape-jén már Lil Wayne volt a host. 2009-en alá is írt Weezy kiadójához. Mire megjelent a Young Money- We Are Young Money debütáló lemeze, Nicki Minaj-t már ismerte a fél világ.




Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Ludacris, Gucci Mane, Yo Gotti, Sean Garett, Mariah Carey, Christina Aguilera és még sorolhatnánk. Az eddig névtelen debütáló albumát hatalmas várakozás előzi meg, és novemberben, ha tényleg megjelenik, hatalmasat fog robbanni.

Image-éből kifolyólag sokat emlegeti Barbie-t, idén jelent meg Barbie World című mixtape-je is. Ezen kívül Barbie logós nyakláncot visel, valamint videoklippjeiben is sok rózsaszín szerepel. IT'S BARBIE, BITCH!!!