Barbie baba keresés

2011. január 3., hétfő

I Dream Of Jeannie™ Barbie® Doll


Kívánsága számomra parancs! A The I Dream Of Jeannie Barbie baba felidézi a klasszikus, '60-as években futtó tv-sorozat, az I Dream Of Jeannie hangulatát. A tervezők teljes egészében lemásolták a főszereplő Jeannie vonásait, és egy hihetetlen Barbie-t készítettek. Felfedezhető rajta a hölgy összes jellegzetes vonása. Nem beszélve ruháiról. Egyeseknek ez lesz a valóra vált álom!

Barbie Doll with Lifelike Bendable Legs


Ezt a gyönyörű, hajékony lábú Barbie babát eredetileg 1965-ben adták ki először. Annak idején platina, szőke, hamu szőke, titán, és barna hajjal volt elérhető. Ez a mostani reprodukció az eredeti újbóli megalkotása, egyrészes fürdőruhával, ami felük csíkos, alul pedig türkiz kék. A mostani kiadás dobozában találunk 3 gyűjtő kártyát, és egy reprodukciós füzetet. Barbie gyűjtőknek kihagyhatatlan!

BarbieDoll with Lifelike Bendable Legs

Bob Mackie Circus Barbie baba


A neves tervező, Bob Mackie keze munkájának gyümölcse, a Bob Mackie Circus Barbie baba igazi ínyencség lehet a Barbie fanatikusok körében. Mackie ezennel bemutatja a stílusos cirkuszt. A babát a Big Top izgalmas világa ihlette. Egy extravagáns fűzős ruhát visel, piros tollakkal, és egy kalappal, amelyen csillag és szintén tollak találhatók. A Barbie egy fekete és arany trapéz hintában üldögél, amelyen Bob Mackie védjegye látható.

Live and Let Die Barbie baba


A Live and Let Die című 007-es filmben James Bond a Solitaire nevezetű, Tarot kártya olvasó, és látnok hölgyel dolgozik együtt. Erről a fantasztikus, és sokoldalú nőről mintázták ezt a Live and Let Die Barbie babát, ami minden bizonnyal hamar belopja majd magát a rajongók szívébe. Elegánsan sokszínű, nyomtatott, pillangó mintás ruhát visel, amihez hozzájárul gondosan elkészített haja, a részletes arcfestés, valamint a Bond-lány titokzatossága.

Japán Ken baba


Ez a japán Ken baba az első Ken a Barbie Dolls Of The World kollekció termékei között. Teljesen új arcot kapott, ami egyben sármos, egzotikus, és szép. Ruháját a szamurájok ihlették. Magas gallérú, bokáig érő kabátot; térd magas, ezüst/fekete csattos csizmát; a bal kezén pedig fehér, ujjatlan kesztyűt visel. Ruházata mellé pedig Ken kapott egy Katanát is, amely a japán kultúrában a becsületet jelképezi. Minden komolyabb Barbie gyűjtőnek kötelező darab a Japan Ken baba!